Bijvoorbeeld: 17/03/2018

Graaf mee in het verleden van Domein Kiewit

Graaf mee in het verleden van Domein Kiewit

Cursus of workshop
Erfgoed
Korte omschrijving
Vandaag hebben kinderen de unieke kans om te graven in het verleden van Domein Kiewit! Zou het kunnen dat er nog resten van een oude beeldentuin te vinden zijn? Om die op te graven, hebben we sterke, helpende handen nodig. We gaan samen als echte archeologen aan de slag. Of zoek je liever met een metaaldetector naar knepkes (oude munten) in het Engels park? Doorlopend atelier tussen 14 en 17 ...
Lange beschrijving
Vandaag hebben kinderen de unieke kans om te graven in het verleden van Domein Kiewit! Zou het kunnen dat er nog resten van een oude beeldentuin te vinden zijn? Om die op te graven, hebben we sterke, helpende handen nodig. We gaan samen als echte archeologen aan de slag. Of zoek je liever met een metaaldetector naar knepkes (oude munten) in het Engels park? Doorlopend atelier tussen 14 en 17 uur.

Echte speurneuzen kunnen ook doorlopend de familiespeurtocht “Het mysterie van Kiewit” starten. Die start aan de rode brievenbus vlakbij de speeltuin. De tocht is 2,5 kilometer en duurt ongeveer anderhalf uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
tot
Waar
Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt
Toon kaart
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!