Bijvoorbeeld: 17/10/2017

Workshop fermenteren - voormiddag VOLZET - nieuwe sessie: namiddag vanaf 13u

Workshop fermenteren - voormiddag VOLZET - nieuwe sessie: namiddag vanaf 13u

Cursus of workshop
Voeding
Korte omschrijving
Fermenteren is helemaal ‘in’ en ’hot’. Het is een gemakkelijke manier om je voedsel langer te bewaren en geeft een unieke smaak aan je voedsel. Bovendien houdt het je spijsvertering op orde! Ieder kent de zuurkool en yoghurt, maar in een workshop laat Barbara Creemers ons tal van andere toepassingen ontdekken. Hoe maak je zelf deze probiotica? Je krijgt veel tips om thuis onmiddellijk aan de ...
Lange beschrijving
Fermenteren is helemaal ‘in’ en ’hot’.
Het is een gemakkelijke manier om je voedsel langer te bewaren en geeft een unieke smaak aan je voedsel. Bovendien houdt het je spijsvertering op orde!
Ieder kent de zuurkool en yoghurt, maar in een workshop laat Barbara Creemers ons tal van andere toepassingen ontdekken.
Hoe maak je zelf deze probiotica? Je krijgt veel tips om thuis onmiddellijk aan de slag te gaan!
Afspraakplaats: leskeuken domein Kiewit – aan de kruidentuin
Deelname: €10/deelnemer – max. 15 personen
Meebrengen: potje met deksel van 200 à 250 ml – eventueel een schort

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 14 oktober 2017 van 13:00 tot 16:00
Waar
Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt
Toon kaart
Prijs
€ 10.0
Basistarief: 10,00 €
Organisator
Stedelijke domein Kiewit

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!