Bijvoorbeeld: 22/07/2017

Live in Hasselt

Live in Hasselt

live in hasselt

Het laatste weekend van mei hebben we al 33 jaar een vaste afspraak met Live in Hasselt. Ook dit jaar word je zowel in een 20-tal cafés als op het Van Veldekeplein, het Molenpoortplein en het Capucienenplein verwend met live muziek door meer dan 40 bands.

Op de pleinen

Op het Van Veldekeplein treden onder meer The Shovels en John Joris & Friends ( met Mauro) op. Wie een tribute aan The Kinks wil zien en vooral horen moet zaterdag op het Molenpoortplein zijn met God Save the Kinks, waarna Roland Van Campenhout aantreedt. Zondag kan je er gaan luisteren naar, en vooral dansen bij, de ‘jazzswing’-band The Hop Sh Bam Connection. Op het Capucienenplein speelt het Marco Cirone Quintent nummers van Sting. Op zondag serveert men er flamenco met Alma de Lagrimas.

In de cafés

Ontdek ook het ruime aanbod aan stijlen en genres in de Hasseltse cafés. In de Cambrinus zorgen de Mexicaanse heren van Los Kamer met swingjazz en balkan voor de nodige sfeer. Rockers kunnen onder meer in Café Café en BarBàr terecht met Hypochristmutreefuzz en Felix Pallas. Voor wie het nog wat harder wil, is bij De Witte Non op het juiste adres. Voor ambiance en gezelligheid ben je onder meer welkom in Holiday Inn met Hummingbird, de Egel met Smokin’stu en Brassaville met LeS is More en Spike. Maar ook op al de andere plaatsen wordt het weer gezellig genieten.

 

zaterdag 27 mei, vanaf 20u
zondag 28 mei, vanaf 16u
gratis - www.liveinhasselt.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!