Bijvoorbeeld: 20/04/2018

Outside Inside - Graffiti en Street Art Expo

Outside Inside - Graffiti en Street Art Expo

inti - print
swet + adnate

Sinds de jaren 90 zakten al heel wat nationale en internationale street art kunstenaars af naar Hasselt om er een muur te voorzien van een kunstwerk. Ondertussen telt onze stad meer dan 60 street art gevels en mogen we gerust tot de grootste 'street art'-steden van België gerekend worden.

Veel van deze artiesten uiten hun creativiteit ook op andere manieren. Een goede reden voor het Street Art Festival en het Stadsmus om deze kunstenaars met een indoortentoonstelling in de kijker te zetten. In de expo Outside Inside tonen ze hun creaties in de vorm van canvassen, installaties, ontwerpen, … Met onder onder meer werk van Adnate, Pablo Delgado, James Cochran, Animalito, Steve Locatelli en Mobstr.

Combineer de expo zeker met een bezoek aan de prachtige ‘murals’ die je in het Hasseltse straatbeeld terugvindt. Het plannetje kan je hieronder downloaden of je kan er eentje afhalen bij Toerisme Hasselt in de Maastrichterstraat.

De expo is gratis te bezoeken van zaterdag 3 februari t/m 31 maart, 10u – 17u (di t/m vr) en 13u – 17u (za+zo) van 1 april t/m 3 mei, 10u – 17u (di t/m zo)

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!