Bijvoorbeeld: 21/06/2018

Start nieuwe cursussen en opleidingen

Start nieuwe cursussen en opleidingen

vorming

Op zoek naar een nieuwe hobby, inzichten, vaardigheden of overweeg je om je bij te scholen om zo misschien wel beroepshalve een nieuwe weg in te slaan? In september starten heel wat cursussen en opleidingen en beginnen de socioculturele verenigingen aan een nieuw (werk)jaar.

Naast de erkende opleidingen van Syntra, CVO,… kan je ook je persoonlijke talenten en inzichten verder ontwikkelen bij een vormingsplek zoals Vormingplus of het Doppahuis (opendeur 7/09). Maar ook honderden verenigingen zijn actief op vlak van vorming. Van filmclubs over vrouwenverenigingen tot de imkersbond. Maar zie je het niet zitten om je in te schrijven voor een langlopende cursus? Geen nood, houd zeker het aanbod op onze website in het oog waar je de meest boeiende lezingen en voordrachten op terugvindt.

Artistiek

Ook in de Stedelijke Academie en het Conservatorium starten de lessen op 1 september. Interesse in beeldende kunsten? De academie houdt op 9 september een infodag voor volwassenen of bezoek de overzichtstentoonstelling om een idee te krijgen wat je te wachten staat. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 september. De inschrijvingen in het Conservatorium voor Muziek, Woord en Dans lopen af op 15 september. Ook bij onder meer Muziekodroom, Villa Basta en het Muziekatelier zijn er mogelijkheden om een instrument te bespelen, artistieke lessen te volgen of podiumervaring op te doen. Wil je samen met anderen musiceren, zingen, toneelspelen, schilderen of ervaring uitwisselen, bekijk dan zeker het aanbod van de Hasseltse verenigingen.
 


Overzicht cursussen en workshops
Overzicht lezingen en congressen
Overzicht opleidingen

Voor meer info over het Hasseltse verenigingsleven kan je steeds contact opnemen met de dienst cultuur: cultuur@hasselt.be - 011 23 95 55

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!