Bijvoorbeeld: 18/06/2018

Uitgelezen in het teken van Duitsland

Uitgelezen in het teken van Duitsland

Koen peeters

Ook dit seizoen strijkt je portie boekenplezier weer neer in Hasselt. En uiteraard geen betere plek dan het Smaaksalon voor zoveel literaire fijnproeverij.

Vaste panelleden Jos Gysels, Anna Luyten en Fien Sabbe delen, in gesprek met enkele gasten, boekentips heet van de naald, vandaag in het thema van Duitsland. Samen met gastpanelleden Els Snick en Koen Peeters leggen ze de volgende boeken op tafel: Austerlitz van W.G. Sebald, Joden op drift van Joseph Roth en Ons soort mensen van Julie Zeh.

De muzikale gast is ook bijzonder: And Then Came Fall is het muzikale kind van Annelies Tanghe (Iza, ZeeSter) en Sam Pieter Janssens (a.k.a. Klankman) dat zijn geboorte kende in Leuven. Met Koen Gisen (An Pierlé, Bony King, Sarah Ferri…), Steven Van Gelder op drums (Lady Linn, Tout va bien…), en Jasper Hautekiet op bas (The Rhythm Junks, Admiral Freebe,…) legden ze de songs vast op tape in de legendarische studio La Patrie in Gent. Een boekentombola met medewerking van De Tijd Hervonden maakt dit literaire evenement compleet.

Wanneer
woensdag 28 februari, 20u

Waar
Smaaksalon, Maastrichterstraat

Contact
kaartverkoop@ccha.be - www.ccha.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!