Bijvoorbeeld: 18/06/2018

Uitgelezen met Sofie Gielis en Toon Horsten

Uitgelezen met Sofie Gielis en Toon Horsten

uitgelezen

Een avond vol literaire fijnproeverij, dat mag je ook weer op deze editie van Uitgelezen verwachten. Panelleden vandaag zijn Anna Luyten, Fien Sabbe en Aya Sabi. Aya Sabi (21) uit Genk is studente Biomedische Wetenschappen. Ze blogde tweewekelijks voor deredactie.be, was columnist voor NTGent Magazine en schrijft voor MO*. Haar debuutroman is getiteld "Verkruimeld Land". Ze delen boekentips, heet van de naald, in gesprek met twee bijzondere gasten: Sofie Gielis en Toon Horsten, beiden woonachtig in Hasselt.

 

Toon Horsten schrijft over literatuur voor De Standaard en Knack, en publiceerde eerder ook in De Morgen, Le Soir en Gazet van Antwerpen. Daarnaast is hij directeur van het Strip Turnhout-festvial en hoofdredacteur van Stripgids. Sofie Gielis is docente aan PXL-MAD faculty in Hasselt en schrijft over literatuur in De Standaard. Zij lag mee aan de basis van Uitgelezen in Hasselt.


De boeken die besproken worden zijn Macht van Naomi Alderman, Ellebogen van Fatma Aydemir, en Heilige Rita van Tommy Wieringa.

 

donderdag 24 mei, 20u

Smaaksalon, Maastrichterstraat

€ 8

www.uitinhasselt.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!